Sista jobbdagen innan semester!

Äntligen är den här! Den sista dagen innan 5 veckors välförtjänt semester. Ska bli så otroligt skönt. Bara ha lediga dagar, umgås med familjen och vänner, ta hand om varandra, sola & bada, grilla och ja. Bara vara. 


Vi tjuvstartade lite igår med kollegorna och tog en långfrukost på Radisson Blue Lindholmen. Riktigt god frukost! Efter jobbet igår så åkte jag in till stan för att möta upp Kicki som åkt från Skellefteå till Göteborg för att hälsa på. Middag och lite vin på Bee Bar och sen promenad runt i ett soligt Göteborg. Så härligt och kul att träffa henne igen, alldeles för sällan vi ses.


Foton : Emelie

Nu ska jag göra de sista timmarna innan jag viker ihop datorn och kopplar ner jobbtelefonen. Önskar er ett fint avslut på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: