Besök!

Tidigare i veckan så hade vi bästa vännen med familj på besök och middag i stugan. Så mysigt med lite kvällsbesök! Tog ett foto på deras underbara dotter, att hon redan är 2,5 år är helt galet. Vart försvann tiden? 


Foto: Emelie

Hursom. Nu ska vi alldeles strax hoppa in i bilen och styra mot Ullared och Gekås. Ska möta upp med lillebror med familj och mamma & Björn för lite shopping. Sen stannar de nån dag hos oss för att umgås och även gå en sväng på Liseberg. Ska bli så mysigt att få ses lite längre, vi ses ju så sällan med tanke på att de bor uppe i norr. 

Ha en fin söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: