Juli: återblick

Så har juli också sprungit förbi. Har varit en månad med många kalas och födelsedagsfirande, även de första semesterveckorna avklarade och en vecka hemhemma i Skellefteå. Nu ser vi fram emot augusti med två bröllop, min födelsedag och häng med vänner. 


1. Solnedgång över Falkträsket 2. Restaurang med släkten 3. Barndomsvännerna 4. Afternoon Tea för J’ syster 5. Lilla O på besök i stugan 6. Kicki i Götet 7. Lyxfrukost med kollegor 8. Promenad vid havet 9. 2-årskalas för L 

Foton: Emelie 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: