Asiatisk biffsallad.

Vilken blåsig dag! Det har verkligen varit stormbyar från havet, men trots detta så håller vi på att byta panel på en av gavlarna på stugan. Pust. Man känner sig lite bortblåst just nu. Hursom. Äta bör man ju även om man jobbar, så jag slängde ihop ett ihopplock av det vi hade hemma. Vips så blev det en asiatisk biffsallad a la Emelie. Strimlad lövbiff, mango, persilja, vitlök, limesaft, risnudlar och lite spenat. Och sesamfrön på det. Sen en marinad av risvinäger, olja, strösocker och lite soja. Mums!

DSC_0333

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: