Helgbuketten.

Godkväll! En bra dag på jobbet, full rulle som vanligt och dessutom en riktigt intressant kurs om självförtroende och ledarskap. Dock väldigt trist att komma hem till en tom lägenhet så jag snörade på mig skorna och gick en timmes promenad i Skatås. Skönt! 

Nu njuter jag lite av helgbuketten jag shoppade på Bunches i lördags. Älskar den blombutiken (även om jag tycker att det är lite väl dyrt, så det blir inte så ofta).. Vet inte namnet på de lila blommorna men nejlikor är iallafall de aprikosa. Gillade kombon! 

Foto: Emelie 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: