Helg igen.

Godmorgon! Vilken härlig morgon, ska bli riktigt varmt idag, nästan lite sommarkänsla. Får se om jag kanske tar en förmiddagspromenad nu! Iallafall, har varit lite dåligt med blogg i veckan, har jobbat mycket nu när J är iväg på tjänsteresa till USA. Men här är en snabb recap på slutet av veckan:

I torsdags så åkte jag och bästa vännen på Plantagen på kvällsshopping och jag unnande mig denna underbara Hortensia. Gillar den verkligen. Ska även försöka hitta mig en fin lampa till vardagsrumsfönstret, har ni tips får ni gärna hojta. 

Igår så hängde jag lite hos storebror och M och passade på att mysa med lilla L. Lite senare lyxade vi med kräftfrossa i massor. Fredagslyx!

Nu får vi se vad dagen erbjuder! Tror iallafall att det kommer bli en toppendag! Önskar er en fin helg!

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: