Flygtimmar och överraskning!

God morgon! Sitter just nu på ett hotellrum i Luleå efter att ha rest upp hit för att överraska min lillebror som fyllde 25 år i fredags! Blev väldigt lyckat. Fullt upp och mycket resande eftersom jag dessutom var i Köpenhamn för att hålla en föreläsning i torsdags. Mellanlandade hemma och hann träffa J som äntligen kom hem från USA, innan jag i fredags satte mig på planet upp till norr. Som sagt, fullt upp men riktigt kul ändå!

Linda, lillebror och mamma på restaurangen igår! 

Jag hann med lite shopping i Skellefteå igår. Tröja Twist&Tango, byxor InWear. Skorna är gamla från Nilssonshoes. 

Idag så ska vi åka hem till brorsans hus och ha lite födelsedagsfika och sen åker jag hemåt imorrn igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: