September: återblick 

Vilken fin september vi har haft! Har nästan varit bättre väder i september än tidigare i sommar. Galet! Hursom, jag har ju vart gräsänka nästan hela september så det har varit mycket träning, fota solnedgångar, äta vegetariskt. Men vi hann ju också med en kräftskiva i början av månaden som var riktigt rolig! Nu ser vi fram emot oktober och hösten, tror att det kommer att bli en finfin höst. 

1. Kräftis hos L&O 2. Göra äpplemust 3. Blomshopping med bästis resulterade i ny hortensia 4. Babyshower för Kim 5. Solnedgång 6. Vegsallad 7. Höll föreläsning i Danmark 8. Lite klädshopping i norr hann jag med  9. Överraskningsfirande av lillebror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: