Vi gifter oss!

Våra save-the-date är skickade till våra gäster och allt är bestämt – till sommaren så får vi äntligen säga ja till varandra! Längtar nåt otroligt! Idag har jag haft min mamma och min tärna med mig på stan och testat massa klänningar. Oj, vad det är svårt (men också rätt kul).

Får se om bloggen tar en riktning som bröllopsblogg här framöver, haha! Finns iallafall en kategori som heter ”Bröllop” där jag kommer att samla allt som rör planering och annat inför bröllopet. Så hoppas att ni ska gilla det och vill följa på resan!

dsc_0330

Våra spara-dagen kort gjorde jag själv designen på. Visar dom lite mer i ett annat inlägg!

Foto: Emelie

4 reaktioner till “Vi gifter oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: