Återblick: November

November bara swischade förbi! Helt galet vad mycket jag har hunnit med denna månad. Dock blev det en konstig månad i och med att jag var bortrest halva tiden i Kina, så hann inte riktigt förbereda mig mentalt för det här med jul. Nu tror jag dock att jag har hunnit komma in i det lite iallafall. Sen blev jag faster igen, jag köpte min bröllopsklänning (!!) och hade allmänt bra dagar. 

Ser hur som helst fram emot årets sista månad. Sen såklart nästa vår och sommar då det kommer att hända så mycket skojigheter, främst vårt bröllop! 

1) På utflykt i Kina 2) i Ningbo 3) Landade hemma igen! 4) jag blev faster till en liten Mercedes! 5) Julpyntet hittade fram. 6) Pepparkaksbakning. 7) Nya brills från Kina. 8) Mammas födelsedag! 9) Ullaredsshopping. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: