Mer familjemys.

Goddag! Vi stretchade julen med en dag till och lite extra familjetid hemma hos mamma. Brorsorna med familjer var också där, och det blev en eftermiddag på badhuset innan god tacomiddag. Ja, vi bytte faktiskt ut julmaten mot annan mat idag. Kändes som att det var okej.

Och ÄNTLIGEN så har jag fått mig en ny laddare till min kamera, så nu blir det ordning på bilderna igen. Även om det har funkat väldigt bra med mobilbloggning de senaste veckorna. Hoppas att ni har haft en fin dag!

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: