Bröllops-idéer.

Pinterest är ju ett himla bra ställe för att hämta inspiration och idéer när man går i bröllopstankar. Ibland lite farligt inspirerande, jag kan lätt fastna och kika runt i timmar. Men, hursomhelst. Tänkte dela med mig lite av tankar runt hur vi tänker oss med färger och så vidare till bröllopet.

Vi kommer att gifta oss under försommaren, och varför vi valde då är egentligen för att min favoritblomma är pionen, och jag vill gärna ha ljusrosa pioner i min brudbukett. Så därför blir det ganska naturligt att en del av färgskalan blir ljusrosa/blekrosa. Nu använder de rosor just i bilderna nedan, men färgerna – marinblå, ”blush” samt grå är verkligen några färger jag gillar skarpt och som kommer dyka upp som inslag under vår dag.

Foto: från Pinterest

Bröllopsfesten kommer att hållas på ett ställe som har en fantastisk utsikt över havet, så det blåa kommer passa fint ihop med havet här på västkusten. Sen blir det ju lite norrlandskust invävt i övriga detaljer (eftersom jag är från norr), men där håller vi fortfarande på att fundera på hur vi ska göra det fint. Men vi har några idéer iallafall! Åh, vad jag längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: