Återblick: 2016

Hej! Tänkte mig försöka på att göra en liten summering av året genom att använda mig av Underbara Claras årssummeringslista, likt Hanna även gjort! Det är alltid kul att kolla tillbaka och se vad som har hänt under året.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut? Oj, svår fråga. Kanske börjat planera inför mitt och J’s bröllop, och att planera bröllop har jag ju aldrig gjort innan.

Genomdrev du någon stor förändring? Inte direkt. Året har varit ganska lugnt när det gäller förändring!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, i år har varit lite utav ett babyboom-år! Tror det blev 4 eller 5 nya bebisar i år.

Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?  Den 4 januari. Dagen då J gick ner på ett knä och friade på en strand i solnedgången. Underbart!

Dog någon som stod dig nära? Tack och lov så nej.

Vilka länder besökte du? Jag har rest mest i jobbet i år, har blivit Kina och Danmark. Två ytterligheter kan man säga. Sen har jag också besökt en nära vän som bor i Norge, så det får jag räkna in också!

Bästa köpet? Min bröllopsklänning! Nu går jag bara och längtar efter att få ta på mig den om några månader!

Vad önskar du att du gjort mer?  Tränat!

Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat. Har varit otroligt mycket jobbfokus i år.

Favoritprogram på TV? Bonde söker fru, På spåret. Jag ser inte jättemycket på tv men de programmen gillar jag absolut. Sen Ernst! Såklart 🙂

Bästa boken du läste i år? Hundra omistliga ting av Lucy Dillon var en sån perfekt semesterbok som jag egentligen inte hade någon förväntan på men som var väldigt bra. Sen Jojo Moyes, just nu håller jag på att läsa Toner i natten som jag fick i julklapp.

Största musikaliska upptäckten? Oj. Svårt. Är ingen direkt musikfantast, men gillar våra svenska stjärnor som Laleh och Håkan (var på en av hans konserter i somras, underbart!).

Vad var din största framgång på jobbet 2016? Att jag fick förtroendet att bli tillförordnad chef under tiden som min chef bor och jobbar i Kina. Känns som ett viktigt och spännande förtroendeuppdrag som jag verkligen utvecklas i och med.

DSC_0270.JPG

Största framgång på det privata planet? Att jag och J verkligen på riktigt planerar för framtiden nu. Känns som att det kommer att hända så mycket under kommande år.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag skulle säga både gladare och ledsnare. Har varit bitvis tunga perioder i år, har handlat mycket om att försöka fånga dagen och försöka andas. Men samtidigt har jag skrattat och varit gladare i perioder än tidigare år. Så lite både toppar och dalar kan man säga.

Vad spenderade du mest pengar på? Skor skulle jag nog säga.

Något du önskade dig och fick? En ring på mitt finger!

Något du önskade dig och inte fick? Att hitta ett hus. Går fortfarande väldigt tungt på den fronten.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016? Då fyllde jag 29 år och vi åkte hela familjen på en utflykt till Gunnebo slott. Riktigt fin dag!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre stress och oro. Mer träning och mindre jobb!

Högsta önskan just nu? Att vi under 2017 kan hitta vårt hus och få en helt magisk dag på vårt bröllop med soligt väder (och ja, oavsett väder tror jag att det kommer bli magiskt).

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?  Ta hand om mig själv mer, fokusera på att få energi genom familj och vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: