Smoothiebowl.

Godmorgon! Vilken vacker morgon, -9 grader ute och sol! Underbart! Skjutsade J till jobbet för i eftermiddag så ska jag åka och hälsa på min kompis och hennes 2 månaders lille son. Mysigt! Först blir det dock en sväng till gymmet för ett pass med min PT. Japp, ni läste rätt. Jag har skaffat en PT! Mest för att få träningsinspiration på gymmet då jag inte alls vet ”hur man gör” med vikter, skivstångar osv. Men även för att få en extra skjuts med träningen och få upp styrkan och energin. Har haft några pass hittills och det är riktigt kul!

Hur som. Innan träningen blir det nu en smoothiebowl, dvs en smoothie fast i en skål. Och lite extra gott ”strössel” uppe på i form av mandel, pumpafrön, kokos, chiafrön och lite granatäpplekärnor. Just denna variant var med mandelmjölksbas och lite hallon och blåbär. Gott!

dsc_0347-2

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: