Januari: återblick

Goddag! Vilken härlig dag vi har haft idag med sol och fint väder. Så skönt med lördag! Dessutom sista lördagen i januari så då passar det ju bra med en liten sammanfattning av månaden. Känns som att denna månaden har swischat förbi, men det är skönt för jag längtar SÅ till våren nu. 


1) Nyårsmiddagen, sjukt gott! 2) fyrverkerier vid midnatt. 3) Årets första smoothiebowl 4) vi hälsade på goda vänner och deras nytillskott! 5) Äntligen fick man städa bort julen. 6) 3-årskalas hos vänner. 7) Fina koppar och fika med mamma. 8) på världscup med familjen. 9) Frukost i morse, härligt med helg! 

Foto: Emelie 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: