Bröllopsmässa!

I lördags blev jag bjuden på bröllopsmässan på Svenska mässan i Göteborg av min underbara vän och tärna. Jättekul att gå runt bland alla montrar och kika efter inspiration! Dock handlade ju mycket om att boka lokal för fest och catering osv, och det har vi ju faktiskt kirrat redan. Tänkte försöka slänga ihop ett inlägg om vår bröllopsstatus om någon dag, vad tror ni om det? Kan bli kul. 

Hur om. Tillbaks till mässan. Man blev helt överröst med goodiebags och andra gåvor när man gick runt där och kikade. Det var allt från bröllopstidningar, porslin, smycken, presentkort, hälso-broschyrer och ja. I princip det mesta du kan tänka dig som hör till bröllop! Tog några få bilder iallafall, mest på blommor och dukningar.


Fin dukning i en av montrarna.


Blomsterhörnan! Superfint! 


Sen var det ju såklart också modevisning. Nu har jag ju köpt klänning redan, men det verkar som att jag fortfarande är ”in fashion” om man tittar på vad de visade upp. Inte för att mode var mitt prio ett när jag valde ut min klänning, utan mer att klänningen skulle sitta snyggt på min kropp och kännas bekväm och vara fin. Men ändå. Om ni går i bröllopstankar kan jag absolut rekommendera att gå på en bröllopsmässa! Tummen upp!

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: