I ett hörn

Godkväll! Dåligt med uppdatering här nu, spenderade helgen med att passa på att umgås så mycket som möjligt med min blivande, eftersom han åkte iväg på jobbresa till Schweiz i måndags. Suck. Har blivit många resor om vartannat nu, antingen är han iväg eller så är jag iväg. Men det lättar om någon vecka iallafall. Hursomhelst. För nån vecka sedan köpte vi en lampa till hörnet av vardagsrummet. Eftersom vi inte har någon direkt lampa över matbordet så blev det fint och enkelt med en sån ”kläm-lampa” från Ikea som kan sprida lite sken över bordet!

dsc_0378

Foto: Emelie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: