April: återblick

Swisch, så var april förbi! En riktigt dålig bloggmånad då jag har haft så fullt upp med massa annat. En riktigt rolig månad måste jag säga där jag har umgåtts med familj och vänner. 

1. Dop för lille W! 2. Babyshower för en av mina vänner! 3. Vi åkte upp och hälsade på hemma i norr över påsk. 4. Besökte även lillebror och lilla M. 5. Tillbaka i Götet så gjorde våren entré med fina körsbärsträd i blom. 6. Vi började fixa lite i stugan. 7. Jag blev överraskad med möhippa av mina fina vänner! 8. Jag var med och överraskade min kollega på hennes möhippa! 9. Jordgubbar i yoghurten får avsluta april, även om det dröjer tills de svenska gubbarna är här. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: