Maj: återblick

Godmorgon! Bättre sent än aldrig kommer här en liten sammanställning av maj månad. En fantastisk månad med många roliga aktiviteter som vi hade inplanerade. Och vädret i maj var ju bara för underbart!

1) Jordgubbar i yoghurten indikerade början på våren! 2) vi tog en cykeltur till Delsjön en magisk försommarenväll 3) Min kollega och vän Louise gifte sig med sin Anders 4) En promenad vid havet! 5) Vi tog bilen upp till Skellefteå, här en promenad vid älven 6) Vi fortsatte upp till Piteå för dop för min lilla brorsdotter 7) Glasstopp på väg ner till söder igen 8) Mors dag! 9) pysselkväll inför vårt bröllop med massa fina tjejer!

Nu ser vi fram emot juni, bara några dagar kvar tills vi står där framme och ska bli man och hustru! Längtar så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: