Kärlek.

Har fått några fler bilder från vår fotograf Eva. Underbara bilder, drömmer mig tillbaka till den dagen.

Och, förutom att vi numera är man och fru så har jag ju även en annan nyhet att berätta. Det är faktiskt inte bara vi två på bilderna nedan, utan det finns faktiskt en liten person med som inte syns på bild än – vi ska nämligen bli föräldrar! I slutet av oktober så kommer en liten knodd. Känns fantastiskt! Så i och med detta blev det en ny kategori här på bloggen också som ni kan följa om ni vill! Kommer bli en spännande höst! 

kollage

Sen måste vi ju såklart prata lite om min bukett. Ville ju ha pioner, och det fick jag. J hade en liten pionknopp som corsage, blev perfekt. Sen så fanns där även (förutom Sarah Bernard-pioner) kvistros, prärieklocka, lammöron, nigella, veronika, astilbe, alströmeria och eucalyptus. Tusen tack Erika på Åsa blommor för den underbara buketten! Kunde inte bli mer nöjd!

Foto: Eva Wistemar

En tanke på “Kärlek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: