Juni: återblick

Hej! Fortfarande sjukstuga här, jag har åkt på en ordentlig bihåleinflammation med fruktansvärd huvudvärk som följd så jag har spenderat de senaste dagarna liggandes i sängen. Men, tänkte försöka mig på en liten summering av juni månad ändå. En väldigt händelserik månad kan man säga, och ”vår” månad numera. Vi fick äntligen säga ja till varandra ❤️

1) vi fick se vår lilla bebis för första gången genom ultraljud. Fantastisk upplevelse! 2) Det började blomma ute! 3) Vi gick på bröllop helgen innan vårt eget, som lite uppvärmning kan man säga! 4) Det var äntligen vår dag! Och vilken dag det blev! 5) massa kärlek! 6) Några fina kvällspromenader vid stugan 7) Jag gick på loppisrunda med en vän! 8) Jacob blev morbror till en liten tös! Här hälsade de på hos J’s mormor. 9) Midsommar spenderades i Lysekil med goda vänner! 

Nu hoppas jag att jag blir frisk snart så att man kan njuta av juli månad. Två veckor kvar till semestern! Jag längtar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: